Фаршировані гриби – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Рис басматі – 100 г

Перець болгарський -50 г

Помідор – 50 г

Цибуля – 30 г

Оливкова олія – 1 ст.л.

 

Кріп свіжий (дрібно нарізану) – 1 ст.л.

Гриби свіжі – 10 шт

Хмелі-сунелі (за смаком) – щіпку

Сіль – за смаком

Перець мелений – щіпку

Приготування:

1. Рис відварити.

2. Перець, помідори і цибулю порубати кубиками, дрібними, згасити. Додати зелень і хмелі-сунелі, рис, сіль, перець.

3. Капелюшки грибів наповнити фаршем, покласти на сковороду, накрити фольгою. Готувати в духовці 15-20 хвилин, при 180С