Французький салат з грибами – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгдедіенти:

Буряк звичайна – 100 г

Грейпфрут – ½ шт

Козячий сир (можна замінити фетою) – 40 г

Горіхи волоські (фісташки) – 30 г

Салатний не гострий лук – 20 г

Салатні листя для прикраси;

Для салатної заправки:

Сік грейпфрута – 1 ст.л.

Оливкова олія – 1 ст.л.

Соєвий соус – 1 ст. л ..

Приготування:

1. Буряк запекти в духовці.

2. Порізати на маленькі квадратики.
3. Часточки грейпфрута очистити від плівок, порізати на квадратики.

4. Те саме з козячим сиром і горіхами.

5. Цибулю дрібно порізати півкільцями, і обдати окропом.

6. Салат викласти на салатні листя, полити заправкою