Картопляний салат зі спаржею від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Картопля – 100 г

Спаржа – 100 г

Помідори черрі – 40 г

Листя салату – 30 г

Базилік – 3 листочка

Оливкова олія (горіхове, кунжутне) – 10 г

Сіль морська, приправи з натуральних трав за смаком

Приготування:

Картоплю відварити в шкірці і почистити. Спаржу приготувати в пароварці. Помідори черрі порізати навпіл, картопля часточками, спаржу невеликими шматочками. Все красиво викласти на листя салату і полити соєвим соусом. Прикрасити листям базиліка.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 270 г

Білки – 4.4 г

Жири – 10.6 г

Вуглеводи – 18.5 г

Енергетична цінність – 187.2 ккал