PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Куряче філе з грибами у фользі – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі

Інгредієнти:

Курка (філе) – 100г

Олія оливкова – 5 г

Оливкова олія (для соусу) – 5г

Печериці (свіжі) – 40г

Печериці (для соусу) – 40г

Помідор – 50 г

Томатний сік (для соусу) – 50 мл

Вино біле – 1 ст.л.

Цибуля ріпчаста – 30 г

Зелень, сіль – до смаку.

Приготування:

Для соусу:

1.Лук і печериці подрібніть і пасерувати в олії 5-6 хвилин.

2. Влити вино, додати томатний сік, сіль, подрібнену зелень і тушкувати 10-15 хвилин.

Для філе:

1 .. Філе злегка відбити, посолити.

2.Ліст фольги змастити маслом і зігнути навпіл. На одну половину налити шар соусу, на нього – філе, подрібнені шампіньйони, зверху налитий ще шар соусу.

3.Накрить другою половинкою фольги, краї загорнути, покласти конверт з куркою на решітку і запікати в духовці протягом 15 – 20 хвилин.