Салат з руколи з креветками – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Креветки – 120 г

Рукола – 30 г

Помідори черрі – 50 г

Сир низької жирності (до 20%) – 15 г

Яйця перепелині – 20 г

Бальзамічний оцет, сіль, чорний перець, часник – за бажанням
 Приготування:

1. Готові, очищені креветки з’єднати з руколою, порізаними помідорами чері та яйцями.

2. За бажанням додати сіль, чорний перець, часник і бальзамічний оцет.

3. Все ретельно перемішати.

4. Посипати тертим на дрібну терку сиром.

 Харчова та енергетична цінність:

Порція – 235 г

Білки – 24.2 г

Жири – 6.5 г

Вуглеводи – 4.4 г

Енергетична цінність – 173 ккал