PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Салат з авокадо – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі

Інгредієнти:

Салатні листя – 30 г

Редька дайкон – 30 г (редис), очищені і порізані соломкою

Авокадо, нарізаний скибочками – 40 г

Морква, очищена і нарізана соломкою – 30 г

Зелений горошок (заморожений – злегка відварити або залити окропом) – 40 г

Зерна кунжуту -1чайная ложка
Для заправки:

1 столова ложка оливкової олії

1 чайна ложка соку лимона

  Харчова та енергетична цінність:

Порція – 170 г

Білки – 3.3 г

Жири – 7.7 г

Вуглеводи – 8.5 г

Енергетична цінність – 117 ккал