Салат з куркою – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Куряча грудка відварна – 80 г в готовому вигляді

Салата айсберг – 70 г

Огірок, порізаний кружальцями – 80 г

Зелень дрібно порізана – 10 г

Хліб цільно зерновий – 20 г (2 шматочки), порізаний маленькими кубиками
Для заправки:

Сік лимона -1 ч.л.

Прянощі за смаком

оливкова олія – 10 г

сіль або соєвий соус за смаком
У салат можна додати будь-які овочі за смаком

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 260 г

Білки – 17.3 г

Жири – 12.8 г

Вуглеводи – 15 г

Енергетична цінність – 245.2 ккал