PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Салат з куркою – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі

Інгредієнти:

Куряча грудка відварна – 80 г в готовому вигляді

Салата айсберг – 70 г

Огірок, порізаний кружальцями – 80 г

Зелень дрібно порізана – 10 г

Хліб цільно зерновий – 20 г (2 шматочки), порізаний маленькими кубиками
Для заправки:

Сік лимона -1 ч.л.

Прянощі за смаком

оливкова олія – 10 г

сіль або соєвий соус за смаком
У салат можна додати будь-які овочі за смаком

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 260 г

Білки – 17.3 г

Жири – 12.8 г

Вуглеводи – 15 г

Енергетична цінність – 245.2 ккал