Салат з яблуками, сиром і горіхами – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Яблука (груша) очищені від шкірки – 200 г

Сир низько жирний – 40 г (можна замінити знежиреним сиром – 120 г)

Горіхи волоські – 10 г (2 шт) (можна замінити будь-якими горіхами за смаком)

заправка:

Рідкий мед – 1 ч.л (5 г)

Кориця

Приготування:

1. очищені плоди розділити на четвертинки і вирізати серцевину. Нарізати тонкими часточками. Щоб м’якуш не потемніла, побризкати яблука лимонним соком.

2. сир нарізати тонкими скибочками.

3. Викласти на тарілку, додати горіхи і щіпку кориці, полити медом (за бажанням)

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 230 г

Білки – 23.9 г

Жири – 7.3 г

Вуглеводи – 29.8 г

Енергетична цінність – 280.8 ккал