Спаржа на пару з яєчним соусом – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Спаржа – 150 г

Яйця – 50 г

Оливкова олія – 1 год. Ложка

Лимонний сік – 1 год. Ложка

Сіль (соєвий соус) – на смак

Приготування:

1. Спаржу приготувати на пару.

2. Яйце зварити.

3. Приготувати соус: оливкова олія – 1 ч.л, сік лимона – 1 ч.л, сіль (соєвий соус – 1.ч.л) збити.

4. До соусу додати дрібно нарізане яйце, перемішати.

5. Готову спаржу викласти на тарілку, полити соусом.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 200 г

Білки – 7.6 г

Жири – 10 г

Вуглеводи – 5.8 г

Енергетична цінність – 146 ккал