Томатний салат з авокадо – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Помідори – 150 г.

Перець солодкий – 50 г

Авокадо – 1/4 шт.

Базилік (зелений або фіолетовий) – кілька гілочок

Лимонний сік -1 ст.л,

Оливкова олія – 1 ст.л. (за бажанням, авокадо жирний)

Сіль – за смаком

Приготування:

1. У підстави помідорів зробити маленький хрестоподібний надріз. Покласти помідори в миску і залити окропом. Залишити на 1-2 хвилини, після чого зняти шкірку з помідорів.
2. Базилік промити, обсушити і дрібно порубати.

3. Помідори, перець, авокадо і базилік порізати довільно.

4. Поєднати в салатнику, полити лимонним соком, (оливковою олією) і посолити.