Сирні кульки – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Сир 0% – 120 г

Горіхи волоські – 20 г

Морква – 50 г

Редис – 30 г

Кріп – 15 г

Сіль, перець за смаком

Жовток – 15 г

Огірок – 50 г

Листя салату – 30 г

Приготування:

1. Морква і редис натерти на дрібній тертці, кріп дрібно порізати

2. горіхи подрібнити
3. Змішати сир з підготовленими овочами і горіхами
4. Посолити за смаком
5. З отриманої маси сформувати кульки
6. Викласти на листя салату, посипати подрібненим жовтком
7. Поруч викласти порізаний і очищений від шкірки огірок
Харчова та енергетична цінність:

Порція – 250 г

Білки – 26 г

Жири – 14 г

Вуглеводи – 9 г

Енергетична цінність – 263 ккал

Овочі до сирним кулькам можуть бути різні. Якщо використовувати жовток і зазначені овочі:

Білки – 4 г

Жири – 5 г

Вуглеводи – 3 г

Енергетична цінність -72 ккал

Енергетична цінність всього блюда – 335 ккал