Вінегрет овочевий з морською капустою – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

морська капуста без оцту – 60 г

морква – 20 г

буряк – 20 г

картопля -50 г

горошок зелений – 20 г (свіжий або морожений)

солоний огірок – 20 г (можна замінити на свіжий)

цибуля салатний – 10 г

оливкова олія – 5 г

перець, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Зварити на пару картопля, морква і буряк.

2. Потім очистити, нарізати тонкими скибочками.

3. Так само нарізати огірки.

4. Всі овочі змішати з морською капустою (капусту дрібно порізати) і нашинкованнимцибулею.

5. Додати сіль, перець, і заправити олією. Добре перемішати.

 

Для заправки можна використовувати сметану, змішану з гірчицею:

Сметана – 20 г

Гірчиця – за смаком

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 200 г

Білки – 2.5 г

Жири – 5.4 г

Вуглеводи – 11.5 г

Енергетична цінність – 104.6 ккал