Східний салат – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієти:

Броколі – 100 г

Червоний і зелений болгарський перець – 70 г

Помідор – 70 г

Червона цибулина – 20 г

1 чайна ложка оливкової олії

Приготування:

1. Перці і помідори порізати великими шматочками.

2. Брокколі відварити на пару, остудити і порізати.

3. Цибулину нарізати тонкими півкільцями.

4. Рослинна олія змішати з соєвим соусом.

5. Всі овочі скласти в миску, заправити сумішшю рослинного масла і соєвого соусу.
При подачі на стіл, при необхідності підсолити.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 260 г

Білки – 4.2 г

Жири – 5.4 г

Вуглеводи – 13.5 г

Енергетична цінність – 120 ккал

* Примітка.

Рецепт може виглядати інакше. Наприклад, у вигляді таблиці, з розрахунком не так на порцію, а на 100 г страви. Це питання ми будемо вирішувати пізніше.