Печеня з курки в горщиках – рецепт від дієтолога Світлани Фус

Зважені та щасливі 6

Інгредієнти:

Куряче філе -120 грам (у сирому вигляді)

Морква – 30 г

Ріпчаста цибуля – 30 г

Корінь селери -30 г

Гриби – 40 г

Олія оливкова – 10 г

Вода – 60 г

Лавровий лист – за смаком

Часник – 1 зубчик

Чорний мелений перець – за смаком

Морська сіль – за смаком

Можна додати натуральні висушені або свіжі трави за смаком.

Спосіб приготування:

1. Моркву і селеру соломкою, цибулю півкільцями – пригасити на оливковій олії.

2. Куряче філе нарізати.

3. Все з’єднати в мисці, додати лавровий лист, перець, часник, сіль і все перемішати.

4. Складіть все у горщик, налити воду, закрити кришкою і поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку.

5. Готувати протягом 40 хвилин – години до готовності

Енергетична і харчова цінність:

Білки – 22 г

Жири – 12 г

Вуглеводи – 6 г

Енергетична цінність – 220 ккал