Тетяна Литвинова розкрила свій рецепт стрункості і краси

Зважені та щасливі 6

Тетяна Литвинова – віртуозний кулінар, суддя самого популярного кулінарного шоу «МастерШеф», експерт проектів «Все буде добре» і «Все буде смачно», незважаючи на свою зайнятість, завжди знаходиться в прекрасній формі. Журналісти сайту STB.UA поцікавилися у неї, як їй це вдається.

Тетяна, ви тісно пов’язали своє життя з кулінарією, як вам вдається підтримувати себе в прекрасній формі?

По-перше, до їжі я завжди ставилася з великою повагою. Ніколи не об’їдаюся, я насолоджуюся. Якщо відчуваю, що наситилася, то більше не їм.

А що стосується фізичних навантажень?

Мені пощастило, недалеко від будинку знаходиться стадіон. Щоранку я починаю свій день саме там. Для початку просто ходжу. Це як ритуал пробудження організму. Потім легкий біг підтюпцем, зарядка, розтяжка.

Відомо, що у вас дуже насичене життя, щільний графік зйомок, коли встигаєте викроїти на цей час?

Намагаюся займатися регулярно, в тому числі і перед зйомками. Я і в зал теж ходжу.

Читайте також: Топ-5 порад про схуднення від Аніти Луценко

Займаєтеся з інструктором?

Ні, адже в минулому я займалася волейболом. Моєї теоретичної та практичної бази вистачає, щоб підібрати собі оптимальний комплекс самостійно. А що стосується регулярності, то я вважаю, що якщо робити в задоволення, не примушуючи себе, не переступаючи через себе, то просто хочеться знову і знову йти в зал. Зовсім навпаки буває, коли з перших підходів себе вимотав так, що потім ще місяць не хочеться й думати про зал. Це не вірно, на мій погляд. Вважаю, що якщо робити в своє задоволення – то і результат буде краще.

А проблема ваги була для вас колись актуальною? Сиділи на дієтах?

Ні. Але коли була вагітна, то іноді влаштовувала собі розвантажувальні дні. Раз в тиждень вибирала день, коли їла печені яблука і сир. Або кефір.

Тетяна, дайте, будь ласка, рада користувачам сайту STB.UA, як підтримувати себе в оптимальній формі і бути завжди красивими?

По-перше, скажу, що потрібно любити себе, довіряти собі. А по-друге, хочеться дати кулінарний рада. Потрібно ловити сезон, і харчуватися відповідно. Приміром, зараз сезон гарбуза, яблук. У моєму раціоні багато цих продуктів. І ще один рецепт краси і бадьорості: фреш з гарбуза, яблук і селери. Цей доступний, поживний і смачний сік зарядить вас енергією, наситить вітамінами перед довгою зимою!

Не пропустіть, вже завтра, 16 жовтня, о 20.00 черговий випуск шоу «Зважені та щасливі»: