Дієтичний рецепт від переможниці «Зважені та щасливі-4» Юлії Фоміної

Зважені та щасливі 6

Переможниця «Зважені та щасливі-4» Юлія Фоміна зізналася, що після участі в проекті їй доводиться вчитися готувати заново, тепер уже з корисних і дієтичних продуктів. Юлія поділилася одним зі своїх улюблених рецептів – різотто з морепродуктами. Смачна і корисна страва, яке відмінно підходить для повсякденного обіду і для святкового столу.

Різотто з морепродуктами від Юлії Фоміної

 Інгредієнти:

Рис нешліфований 400 г

Мідії 400 г

Креветки 400 г

Кальмари 400 г

Восьминіг 200 г

Спаржа 300 г

Суміш заморожених овочів (за смаком) 300 г

Печериці 200 г

Соєвий соус 50 г

Спеції за смаком (Перець мелений, суміш трав, овочеві спеції)

Цибуля, часник (за смаком)

Читайте також: Юлія Фоміна розповіла про свою нову мету

Спосіб приготування:

1) Відварити рис

2) У сотейнику або в сковорідці згасити морепродукти з цибулею і часником, додати спеції, тушкувати на воді з соєвим соусом

3) Загасити овочі, гриби і спаржу зі спеціями на воді

4) Змішати рис, морепродукти і овочі, додати соєвий соус і спеції за смаком

При подачі можна прикрасити гілочкою петрушки або кропу.

Дивіться також: Вячеслав Узєлков розповів, що допомогло його підопічним отримати перемогу!