Наталія Вдовенко поділилася рецептом фірмової дієтичної стравиНаталія Вдовенко поділилася рецептом фірмової дієтичної страви

Зважені та щасливі 6

Наталя та Марина Вдовенко брали участь у третьому сезоні проекту «Зважені та Щасливі». Наталія, молодша сестра в сім’ї, прийшла на проект з вагою 113 кілограмів, і їй спочатку було дуже складно боротися з власними комплексами і брати на себе відповідальність.

Читайте також: Марина Вдовенко поділилася своїми секретами стрункості та здоров’я

У процесі схуднення дівчина морально подорослішала і змогла стати стрункою і привабливою. Наталя поділилася з читачами сайту STB.UA рецептом свого фірмової страви, яку вони люблять готувати разом із сестрою Мариною, переможницею третього сезону.

279022

Запечені овочі з гострою курячою грудкою

Інгредієнти:

Баклажан – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Помідор – 1шт.

Куряча грудка – 100 г.

Кефір – 1 скл.

Оливкова олія – ​​5 г.

Червоний перець – за смаком

Сіль – за смаком

Часник – за смаком

Приготування:

Запекти в духовці овочі. Остудити.

Нарізати їх кубиками, додати нарізані зелень і часник.

Додати оливкову олію, сіль і спеції за бажанням і смаком (Наталія особисто сіль не використовує).

Курячу грудку замаринувати в кефірі, додати червоний перець.

Запекти в духовці при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.

Смачного!

Фото: fb.ru