Курячі котлети з капустою: рецепт учасників «Зважені та щасливі»

Зважені та щасливі

На третьому тижні «Зважені та щасливі»-7 залишить проект перша пара. Дієтолог Світлана Фус нагадала учасникам, що важко не тільки худнути, але і утримувати вагу. Чи зможуть наші герої правильно харчуватися навіть після проекту? Щоб це перевірити Світлана дала завдання – приготувати корисну страву. Першими свої кулінарні таланти продемонстрували Ліда і Саша із зеленої команди. Пара презентувала запечені кабачки з сиром. Не менш смачною виявилася і страва помаранчевих – Аліни та Максима – куряча котлета з морквою і капустою.New Project (1)Куряча котлета від Аліни

Складові:

  • куряче філе
  • 2 зубчика часнику
  • капуста
  • морква 1шт.
  • цибулина 1шт.
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  • З усіх перерахованих вище інгредієнтів приготувати фарш (пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері)
  • Отриману масу розподілити в силіконові формочки для кексів і запікати в духовці при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.