PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Рецепт запечених кабачків із сиром від участників «Зважені та щасливі»-7

Зважені та щасливі

На цьому тижні учасники «Зважені та щасливі»-7 почали харчуватися самостійно. Дієтолог Світлана Фус дала їм завдання приготувати смачну, а головне – дієтичну страву. Завдяки цьому експерт зможе оцінити, чи зрозуміли наші герої ідеї правильного харчування.

Учасники Зеленої команди Ліда і Саша презентували запечені кабачки з сиром. Страва дуже сподобалася Світлані. Правда, дієтолог порадила використовувати більше спецій під час його приготування. Адже для того, щоб довго перебувати на правильному харчуванні, воно повинно бути смачним.New Project

Кабачки з сиром від Ліди

Складові:

  • кабачки
  • сир
  • зелень
  • жовток

Приготування:

  • Свіжі молоді кабачки розрізати на брусочки 3-4 см. Чайною ложкою витягти серцевину, але не до кінця, щоб вийшла «чашечка».
  • У сир додаємо зелень, спеції та один жовток. Перемішуємо і начиняє масою кабачки.
    Запікаємо при температурі 180 градусів 12-15 хвилин.