PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Запечені яблука з корицею, медом і горіхами: рецепт від Світлани Фус

Зважені та щасливі

Помилково вважати, що при схудненні взагалі не можна їсти солодощі. Учасниці проекту «Зважені та щасливі»-7 всіляко себе обмежують, що призводить до поганого настрою та занепаду духу. Дієтолог Світлана Фус розповіла Юлі та Ліді про смачний десерт — запечені яблука з корицею, медом та горіхами, яким можна насолоджуватися декілька разів на тиждень, не хвилюючись про фігуру.

Дивіться також: Зважені та Щасливі 7 випуск 4 від 21.09.2017

За словами експерта, корисна страва не означає несмачна. Здорова їжа може приносити навіть більшу насолоду, ніж шкідливі торти, тістечка й цукерки. «Хто сказав, що солодкого не можна? Можна, якщо це правильно приготований десерт!», — розвінчала міф Світлана.

Вона запропонувала приготувати смачну страву — яблука, запечені з корицею, медом та горіхами, використовуючи мультипіч із технологією швидкого розігріву. Цей спосіб швидший та корисніший, аніж запікання в духовці.

Запечені яблука з корицею, медом і горіхами від Світлани Фус

Інгредієнти:

  • Яблука
  • Горіхи
  • Мед
  • Кориця

Приготування:

  • Видалити з яблук серцевину
  • Подрібнити горіхи
  • Начинити яблука горіхами
  • Додати мед і корицю
  • Запікати 15-20 хвилин за температури 200 ° С

Як приготувати домашні ласощі — дивіться у відео: