PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Запечені фаршировані кабачки: рецепт від Аліни Буць

Зважені та щасливі

На восьмому тижні «Зважені та щасливі»-7 чоловіки могли виконати мрію своїх  половинок. Для цього їм потрібно було перемогти в найважчому випробуванні, яке тільки можна уявити. Десять кілометрів бездоріжжя, круті підйоми та спуски, а також 11 перешкод. Однак, Максим Письмиченко впорався та зробив подарунок своїй половинці – Аліні Буць. Дівчина завжди мріяла бути ведучою, і тепер, завдяки чоловікові, отримала можливість спробувати себе в цій ролі. У студії програми «Все буде смачно» Аліна поділилася рецептом смачної, а головне корисної страви – запечених фаршированих кабачків.

Запечені фаршировані кабачки від Аліни

Інгредієнти:

  • кабачки
  • курячий фарш
  • сир
  • помідори
  • спеції за смаком

Приготування:

  • кабачки розрізати навпіл та дістати серединку
  • приготувати начинку: змішати фарш, сир та кабачки
  • все посолити та поперчити
  • начинити кабачки
  • зверху викласти помідори
  • запікати 25 хвилин при температурі 180 градусів