PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Фаршировані гриби – рецепт від дієтолога Світлани Фус

28.08.2014

Інгредієнти:

Рис басматі – 100 г

Перець болгарський -50 г

Помідор – 50 г

Цибуля – 30 г

Оливкова олія – 1 ст.л.

 

Кріп свіжий (дрібно нарізану) – 1 ст.л.

Гриби свіжі – 10 шт

Хмелі-сунелі (за смаком) – щіпку

Сіль – за смаком

Перець мелений – щіпку

Приготування:

1. Рис відварити.

2. Перець, помідори і цибулю порубати кубиками, дрібними, згасити. Додати зелень і хмелі-сунелі, рис, сіль, перець.

3. Капелюшки грибів наповнити фаршем, покласти на сковороду, накрити фольгою. Готувати в духовці 15-20 хвилин, при 180С

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.