PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Лаваш з паровою капустою броколі – рецепт від дієтолога Світлани Фус

28.08.2014

Інгредієнти:

Печериці – 50 г

Броколі – 120 г

Лук порей – 30 (використовувати білу частину)

Сир до 20% – 30 г

листочки базиліку

Тонкий лаваш – 50 г

Оливкова олія – 5 г

Сіль і приправи за смаком
Приготування:

1. Печериці згасити разом з луком на оливковій олії до повної готовності.

2. Брокколі розділити на суцвіття і зварити на пару.

3. Коли стане м’якою, викласти брокколі в печериці, перемішати, підсолити, додати спеції і приправи за смаком. Остудити. Додати базилік і сир.

4.Завернуть начинку в лаваш. Запікати 8-10 хв в добре розігрітій духовці.
Можна зробити гарячі бутерброди, використовуючи цільно зерновий хліб. Або таку начинку використовувати до гречані млинці.

Харчова та енегретіческая цінність:

Порція – 280 г

Білки – 10.9 г

Жири – 8.8 г

Вуглеводи – 19.4 г

Енергетична цінність – 200 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.