PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Спаржа на пару з яєчним соусом – рецепт від дієтолога Світлани Фус

28.08.2014

Інгредієнти:

Спаржа – 150 г

Яйця – 50 г

Оливкова олія – 1 год. Ложка

Лимонний сік – 1 год. Ложка

Сіль (соєвий соус) – на смак

Приготування:

1. Спаржу приготувати на пару.

2. Яйце зварити.

3. Приготувати соус: оливкова олія – 1 ч.л, сік лимона – 1 ч.л, сіль (соєвий соус – 1.ч.л) збити.

4. До соусу додати дрібно нарізане яйце, перемішати.

5. Готову спаржу викласти на тарілку, полити соусом.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 200 г

Білки – 7.6 г

Жири – 10 г

Вуглеводи – 5.8 г

Енергетична цінність – 146 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.