PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Спаржа під сиром – рецепт від дієтолога Світлани Фус

28.08.2014

Інгредієнти:

Спаржа – 200 г

Сметана – 20 г

Твердий низько жирний сир -50 г

Сіль – за смаком

Оливкова олія – для змащування форми

Приготування:

1. Спаржу приготувати на пару і викласти у форму, змащену рослинним маслом.

2. Сир натерти на крупну тертку, з’єднати зі сметаною і перемішати. При необхідності – посолити

3. Отриману суміш рівномірно влити в форму зі спаржею та випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.

Харчова та енергетична цінність:

Порція – 270 г

Білки – 19.4 г

Жири – 11.7 г

Вуглеводи – 6.8 г

Енергетична цінність – 210.3 ккал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.