PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Дієтичний рецепт від переможниці «Зважені та щасливі-4» Юлії Фоміної

12.01.2015

Переможниця «Зважені та щасливі-4» Юлія Фоміна зізналася, що після участі в проекті їй доводиться вчитися готувати заново, тепер уже з корисних і дієтичних продуктів. Юлія поділилася одним зі своїх улюблених рецептів – різотто з морепродуктами. Смачна і корисна страва, яке відмінно підходить для повсякденного обіду і для святкового столу.

Різотто з морепродуктами від Юлії Фоміної

 Інгредієнти:

Рис нешліфований 400 г

Мідії 400 г

Креветки 400 г

Кальмари 400 г

Восьминіг 200 г

Спаржа 300 г

Суміш заморожених овочів (за смаком) 300 г

Печериці 200 г

Соєвий соус 50 г

Спеції за смаком (Перець мелений, суміш трав, овочеві спеції)

Цибуля, часник (за смаком)

Читайте також: Юлія Фоміна розповіла про свою нову мету

Спосіб приготування:

1) Відварити рис

2) У сотейнику або в сковорідці згасити морепродукти з цибулею і часником, додати спеції, тушкувати на воді з соєвим соусом

3) Загасити овочі, гриби і спаржу зі спеціями на воді

4) Змішати рис, морепродукти і овочі, додати соєвий соус і спеції за смаком

При подачі можна прикрасити гілочкою петрушки або кропу.

Дивіться також: Вячеслав Узєлков розповів, що допомогло його підопічним отримати перемогу!

Video: Дієтичний рецепт від переможниці «Зважені та щасливі-4» Юлії Фоміної

Юлия Фомина призналась, что после участия в проекте ей приходится учиться готовить заново, теперь уже из полезных и диетических продуктов. Юлия поделилась одним из своих любимых рецептов - ризотто с морепродуктами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.