PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

«Миска Будди» з гарбузом: рецепт від Мирослави Ульяніної

17.09.2018

Ведуча нового сезону «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна слідкує за своїм раціоном. Ретельний підбір продуктів, їх поєднання та широкий спектр смаків — у цьому ведуча гуру. Тому ми вирішили відкрити гарбузовий тиждень від Мирослави Ульяніної зі щоденними варіаціями страв з цього плода.

Мирослава Ульянина

Перша страва із гарбуза, яку пропонує ведуча, це «Миска Будди». Ця страва є  легкою у приготуванні, поживною, смачною, а головне вимагає мінімальних зусиль.

Більше на тему: Правила приготування смузі від Мирослави Ульяніної

Комбінація текстур, смаків та кольорів — неперевершена. Мирослава Ульяніна любить робити «Миску Будди» настільки яскравою, наскільки це можливо.

Мирослава Ульянина рецепт

Інгредієнти:

Зелень :

  •         Шпинат
  •         Рукола

Овочі (сирі або ледь приготовані на грилі):

  •         Гарбуз на грилі (порізаний великими шматками)
  •         Сирий буряк (нарізаний тонкими слайсами або соломкою)
  •         Цукіні
  •         Капуста броколі (на пару, ледь відварена до стану аль-денте)
  •         Сира морква
  •         Сирий солодкий перець
  •         Редька
  •         Брюссельська капуста

Вуглеводи:

  •         Кіноа (можна замінити на коричневий нешліфований рис, відварене просо, амарант, ячмінь)

Білки:

  •         Соєвий сир тофу
  •         Відварена сочевиця
  •         Квасоля або нут (їх можна лишити у цілому вигляді, а можна збити у бленлері до вигляду мусу, додати трохи лимонного соку)

Здорові жири:

  •         Горіхи (кеш’ю, пекан, мигдаль, фісташки — обирайте улюблені)
  •         Насіння соняха
  •         Насіння гарбуза
  •         Оливки

Спосіб приготування:

  1.    Усі інгредієнти викладаємо в глибоку миску
  2.    Поливаємо тахіні (кунжутною пастою)
  3.    Посипаємо горішками та насінням
  4.    Насолоджуємося!

Більше на тему: Рецепт корисної пасти від Мирослави Ульяніної

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.