PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Смузі з гарбузом: рецепт від Мирослави Ульяніної

18.09.2018

Свій ранок Мирослава Ульяніна традиційно починає зі смузі. Королева мультивітамінних сніданків ретельно слідкує за поєднанням продуктів для ранкового раціону. Корисним інгредієнтом є гарбуз. У цей сезон він ідеально підходить як основа для смузі. Тому ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 продовжує ділитися авторськими рецептами, які підуть на користь вашому здоров’ю.

Мирослава Ульянина

Такий сніданок є достатньо швидким у приготуванні, до того ж він не навантажує шлунково-кишковий тракт. Необхідно пам’ятати, що на один фрукт завжди використовуємо два овочі, для підтримки балансу та рівня інсуліну.

смузі від мирослави ульяніної

Інгредієнти:  

  •         Сирий гарбуз
  •         Заздалегідь заморожений банан
  •         Дрібка куркуми
  •         Рослинне молоко (можна приготувати самому: із горіхів (кеш’ю, мигдалю, волоських, кедрових)
  •         Трохи сухого у порошку  або сирого імбиру

Більше на тему: «Миска Будди» з гарбузом: рецепт від Мирослави Ульяніної

Спосіб приготування:

  1. Збити у блендері до однорідної густої текстури всі інгредієнти.
  2. Після того, коли уже смузі буде готовий, його можна посипати насінням гарбуза, квітковим пилком, кунжутом, насінням льону або чіа та свіжими улюбленими ягодами.

смузі від мирослави ульяніної

Мирослава Ульяніна зазначила, що можна варіювати густину смузі. Це залежить від того, скільки рослинного молока ви додасте. Такий смузі можна робити як рідким (питним), так і густим (який можна їсти ложкою).

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.