PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Печінковий пиріг: рецепт від Альони Александрової

12.10.2018

Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова давно налаштувалася на режим здорового харчування. Дівчина ретельно стежить за кількістю мікро- та макроелементів в кожному продукті. Вона знає результат схуднення також залежить від харчування. Корисним рецептом печінкового пирога дівчина поділилася в своєму Instagram.

печеночный пирог

Правильне харчування перший крок до гарного і здорового зовнішнього вигляду жінки. Більш того, воно прямо впливає на обмін речовин і струнку фігуру. Шкіра, волосся, нігті все живиться від корисних речовин, засвоюваних нашим організмом.

Більше на тему: Корисний бутерброд від Альони Александрової

Переможниця домашнього зважування Альона Александрова ламає стереотип про складність правильного харчування. Дівчина пропонує рецепт печінкового пирога, який не містить шкідливих інгредієнтів. А в разі візиту гостей ніхто навіть не здогадається, що страва дієтична. Приготувати пиріг з печінки ви зможете в домашніх умовах. Для цього знадобиться бажання побалувати свій організм і, звичайно ж, виключно здорові інгредієнти.

Складові:

  1. Печінка куряча або говяжья 500-600 гр.
  2. Яйца курячі 2 шт. (Яйця варені для прикраси 3 шт.)
  3. Вівсяні пластівці 60 гр. (Також можна додати кукурудзяний крохмаль замість пластівців)
  4. Лук 2 шт.
  5. Морква 2-3 шт.
  6. Гриби для начинки (за бажанням) 200 гр.
  7. Частник  2 зубчики
  8. Йогурт (без добавок) 200 мл. \ Сметана 10-15% жирності
  9. Зелень кропу (за бажанням можна додати в йогурт) 1-2 гілочки
  10. Сіль, перець за смаком

Більше на тему: Коктейль на сніданок від Альони Александрової

Спосіб приготування:

  1. Замочіть печінку в воді на 1 годину. Вимийте і очистіть від плівок.
  2. У чаші блендера подрібніть все до однорідної маси печінку, яйця, вівсянку, сіль, перець. (За бажанням можна додати в масу пару ложок йогурту або трохи молока)
  3. Займіться коржами. Залийте їх в силіконові форми і відправте в духовку при температурі 170-180° на 10 хвилин.
  4. Займіться начинкою. Наріжте моркву і цибулю і відправте на сковороду.
  5. Поки всі готові інгредієнти остигають, змішайте часник з йогуртом (за бажанням можна зі сметаною) + кріп.
  6. Яйця розділіть на білки і жовтки. Перетріть на тертці.
  7. Приступайте до збирання торта. Корж потрібно змастити йогуртом, далі рівномірно розподілити трохи морквяної і печінкової начинкою. Повторюємо таку процедуру з іншими коржами.
  8. Верх прикрасьте яєчним білком і зеленню.
  9. Дайте торту настоятися в холодильнику хоча б 2-3 години.

View this post on Instagram

A post shared by Алена Александрова (@alena_alex_official) on

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.