PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Запечений товстолобик: рецепт від Альони Александрової

17.10.2018

Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова веде активний і здоровий спосіб життя. Правильне харчування, фізичні навантаження і врегульований розпорядок дня – звичні етапи щоденного плану. Аби зацікавити й інших у корисному раціоні, переможниця ділиться рецептами смачних і поживних страв. Одним із таких є рецепт запеченого товстолобика.

запеченный толстолобик

Риба – продукт, відомий великим вмістом фосфору. Він позитивно впливає на роботу мозку та організму в цілому. А вітамін D покращує загальне самопочуття та добре засвоюється у холодну пору року, коли нам не вистачає сонячних променів. Також риба насичена жирними кислотами, такими як омега-3. Вживання бодай двох разів на тиждень цього продукту знизить ризик захворювань на астму та рак передміхурової залози. Проте як вживати і готувати рибу, дотримуючись правильного раціону харчування?

Більше на тему: Печінковий пиріг: рецепт від Альони Александрової

Альона Александрова поділилася у своєму Instagram рецептом запеченого товстолобика. Приготовлена за цим рецептом риба не втратить своїх корисних елементів і не зашкодить здоровому способу життя. До складу м’яса товстолобика входять амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти груп омега-3 і омега-6. При регулярному вживанні вони запобігають розвитку злоякісних пухлин та появі нервових розладів. Налагоджується робота серця, зміцнюються стінки судин, знижується рівень холестерину. Страва є дієтичною, але від того не менш смачною. Секретом є не обсмаження риби, а її запікання.

Інгредієнти:

  • Товстолобик – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Спеції для риби

Спосіб приготування:

  1.       Візьміть почищену рибу і розділіть її на порційні шматочки невеликого розміру.
  2.       Замаринуйте приблизно на дві години в лимонному соці та соєвому соусі.
  3.       Добре натріть спеціями.
  4.       Щойно риба замаринується, покладіть її у фольгу, яку можна трохи змастити олією, і відправте в розігріту до 180 °С духовку на 30 хвилин.

View this post on Instagram

A post shared by Алена Александрова (@alena_alex_official) on

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.