PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Мармелад: рецепт приготування від Альони Александрової

12.11.2018

Переможниця домашнього схуднення проекту «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова розуміється на правильному харчуванні. Як побалувати себе смачною їжею, не витрачаючи багато часу на приготування? Альона ділиться зі своїми читачами новим рецептом мармеладу в домашніх умовах.

Приготувати мармелад в домашніх умовах – це прекрасний спосіб самостійно проконтролювати всі процеси обробки продуктів. Вони не повинні в результаті зашкодити вашому здоров’ю. А також, якщо ви не байдужі до солодкого, то цей рецепт саме для вас. Найкращий варіант для заміни цукерок та тістечок, які перенасичені цукром. Мармелад від Альони Александрової повністю натуральний і в рази смачніший за магазинний. Найголовнішим згущувачем є агар-агар – натуральний природний желатин. Тож жодні харчові замінники або барвники не будуть задіяні.

Складові:

  • Груша – 1 шт.
  • Яблуко – 2 шт.
  • Малина – 50–60 г
  • Агар-агар – 7 г (1 пакетик)
  • Вода – 50–80 мл
  • Мед – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Очистіть від шкірки та серцевини яблука й грушу. Подрібніть шматочки у блендері.
  2. Додайте до суміші малину і подрібніть ще раз у блендері до більш тягучої маси.
  3. Додайте до суміші 50–80 мл кип’яченої води.
  4. Перелийте всю готову масу в металеву глибоку миску і поставте на повільний вогонь. Перемішуйте постійно суміш, аби вона не пригоріла.
  5. З появою перших бульбашок додайте пакетик агар-агару і мішайте суміш ще 4 хвилини.
  6. Після цього розлийте рідкий мармелад у силіконові формочки і залиште при кімнатній температурі застигати.
  7. Готовий мармелад посипте кокосовою стружкою або ванільною пудрою.

Більше на тему: Шоколадні кекси: рецепт від Альони Александрової

Якщо у вас немає блендера, відваріть масу на повільному вогні до м’якої текстури і відіжміть до однорідної маси за допомогою товкачки для картоплі.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алена Александрова (@alena_alex_official)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.