PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Холодець із курки: рецепт від Альони Александрової

19.11.2018

Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися корисними рецептами. Незабаром зимові свята, а значить, саме час шукати спосіб приготування страв на новорічний стіл. Як приготувати холодець із курки – читайте в матеріалі.

Альона Александрова розповіла у своєму Instagram, як приготувати всіма улюблений холодець. Щоб залишатися в гарній формі, необхідно правильно харчуватися. Але ніхто не говорить про те, що потрібно виключити зі свого раціону смакоту. Холодець із курки – ідеальна закуска для зимової пори. Як приготувати його правильно і ситно, знає Альона.

Більше на тему: Мармелад: рецепт приготування від Альони Александрової

Складові:

  • Курка — 1 шт.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибулина — 1 шт.
  • Перець горошком — 45 шт.
  • Сіль за смаком
  • Часник — 2 зубчики
  • Желатин — 1 пачка (20 г)

Спосіб приготування:

  1. Промийте курку. Очистіть її від шкіри і жиру. Нам потрібна грудка і ніжки (крила та спину ми не використовуємо).
  2. Очищену моркву і цибулю разом з курячими грудками і ніжками, лавровим листом і перцем кладемо у велику каструлю (але ще краще готувати в мультиварці). Заливаємо водою і варимо на середньому вогні протягом 1 години.
  3. У невеликій кількості води розчинити желатин, дати йому добре набрякнути.
  4. Готовий бульйон процідити, попередньо діставши курку та овочі.
  5. Додаємо подрібнений часник.
  6. Далі з’єднуємо бульйон із желатином (який потрібно заздалегідь розтопити на водяній бані) і все добре перемішуємо.
  7. Трохи охолоджену курячу грудку і ніжки відокремлюємо від кісточок і розкладаємо у форми.
  8. За бажанням можна додати у формочки нарізану кружечками варену моркву, зелень.
  9. Заливаємо бульйоном і відправляємо в холодильник для хорошого застигання.

Прикрасити можете на свій розсуд: морквою, яйцем, зеленим горошком і зеленню.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алена Александрова (@alena_alex_official)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.