PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Фарширований сьомгою лимон: рецепт від Альони Александрової

26.11.2018

Переможниця домашнього схуднення «Зважені та щасливі»-6 Альона Александрова продовжує ділитися корисними і смачними рецептами. Низькокалорійні страви вкрай необхідні для святкового столу, адже ризик погладшати після свят — великий. Як приготувати дієтичні лимони, фаршировані сьомгою, — читайте в матеріалі.


Харчуватися правильно, при цьому смачно і ситно, мріє кожен. Однак, часто нас переслідує стереотип, що правильне харчування — це одноманітно і прісно. Але Альона Александрова вкотре доводить, що можна урізноманітнити свій раціон несподіваними варіаціями страв. Однією з таких стали лимони, фаршировані сьомгою.

Більше на тему: Холодець із курки: рецепт від Альони Александрової

Сьомга — дуже корисний продукт, який не накопичує в собі шкідливих хімічних елементів. Відома Омега-3 міститься в червоній рибі, яка продовжує молодість і збагачує організм енергією. Крім того, велика кількість жирних кислот регулює стан стресу організму. Вони значно знижують напругу, покращують загальне самопочуття і працездатність головного мозку.
Вітаміни А, В, D, С, РР прямо впливають на роботу м’язової маси, допомагають відновитися після фізичних навантажень і зміцнити кісткову тканину.

Червона риба досить низькокалорійна, тому її цілком можна включати в раціон правильного харчування.

Складові:

  • Лимон — 2 шт.
  • Сьомга або форель слабосолена — 50—100 г в упаковці
  • Огірок — 1—2 шт.
  • М’який сир — 1—2 ст. л.
  • Кріп

Спосіб приготування:  

  1. Лимон миємо або обшпарюємо окропом. Обережно зрізаємо верхівку гострим ножем і видаляємо м’якоть лимона, яка ще знадобиться. Також трохи зрізаємо нижню частину верхівки, аби його можна було поставити.
  2. Сьомгу або форель нарізаємо кубиками. Також подрібнюємо огірки.
  3. Додаємо одну або кілька столових ложок м’якого сиру і м’якоть лимону, а також дрібно нарізаний кріп.
  4. Всю цю масу добре перемішуємо.
  5. Начиняємо цією масою наш лимон. Готово!

View this post on Instagram

A post shared by Алена Александрова (@alena_alex_official) on

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.