PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Біла кіноа з манго і куркумою: рецепт від Мирослави Ульяніної

18.02.2019

Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна вже неодноразово ділилася рецептами, які багаті на поживні та корисні складові. Суперфуди, мінерали, зелень — все це гуру смачних сніданків радить вживати щодня. Як урізноманітнити раціон заядлого прихильника здорового способу життя? Мирослава Ульяніна поділилася новим рецептом білої кіноа з манго і куркумою.

белая киноа

У зимовий період дуже важливо вживати спеції як джерело антиоксидантів. І чим різноманітніший ваш вибір спеції, тим легше організм бореться зі щоденними напругами, навантаженнями і стресами. А отже імунітет краще протистоїть вірусним захворюванням.

Більше на тему: Зелений сендвіч із тофу: рецепт приготування від Мирослави Ульяніної

Мирослава Ульяніна радить приділяти щодня 10 хвилин приготуванню страви, яка збагачуватиме ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Головними складовими нового рецепту сніданку є куркума і кориця. Це одні з найбагатших за вмістом антиоксидантів спецій!

Рецепт приготування білої кіноа з манго і куркумою

манго

Складові на 2 порції:

  • Тепла вода — 1/2 склянки
  • Насіння чіа — 2 ст. л.
  • Мед або сироп агави — до смаку
  • Кіноа — 1/2 склянки
  • Жменя горіхів (пекан)
  • Манго великий — 1/2 великого або цілий маленький
  • Мигдальне молоко — 2/3 склянки
  • Куркума — 1/2 ч. л.
  • Кориця — 1/2 ч. л.
  • Ваніль — 1/2 ч. л.

ваниль

Спосіб приготування:

  1. Змішайте насіння чіа з теплою водою. Дайте настоятися 10 хвилин. Додайте мед або сироп агави (до смаку).
  2. Тим часом відваріть кіноа. В іншій чашці змішайте кіноа, горіхи (попередньо можна обсмажити на сковороді), манго, подрібнений в пюре виделкою, мигдальне молоко і спеції.
  3. Покладіть на дно баночок (або використовуйте красиві склянки) насіння чіа, зверху приготовану суміш (кіноа, горіхи, спеції і манго). Поставте в холодильник на ніч.
  4. Вранці дістаньте баночки з холодильника, прикрасьте за смаком і смакуйте.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мирослава Ульяніна (@myroslava_ulianina)

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.