PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Карпачо з буряка з міксом із сиру білих сортів: рецепт від Світлани Фус

16.04.2019

Карпачо з буряка — одна з найпікантніших страв Італії. Дієтолог «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус знає, як приготувати смачну їжу без шкоди для здоров’я. Жінка поділилася своїм рецептом карпачо, який ви можете прочитати в нашому матеріалі.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Диетолог Светлана Фус (@dietolog.fus)

Більше на тему: Ефективні дієти: топ-5

Складові:

  • буряк запечений — 250 г
  • сирний мікс із білих сортів — 100 г
  • яблука, нарізані соломкою — 10 г
  • салат мангольд — 10 г
  • крес-салат — 1 г (для прикрашання)
  • горіх кедровий

Соус:

  • оливкова олія — ​​20 г
  • бальзамік — 10 г
  • соєвий соус — 10 г

Приготування:

  1. Буряк запекти в духовці.
  2. Потім нарізати буряк кружечками завтовшки 3—4 мм.
  3. Буряк відправити на тарілку, між кільцями викласти сирний мікс.
  4. Прикрасити мангольдом, крес-салатом, яблуками, кедровими горіхами.
  5. Змішати інгредієнти для соусу, збити вінчиком та полити соусом карпачо.

зважені та щасливі 9

Більше на тему: Три лайфхаки, як рухатися більше

Нагадаємо, Світлана Фус стала дієтологом в дев’ятому сезоні проекту «Зважені та щасливі». Вона допомагатиме учасникам позбавлятися зайвої ваги та займеться їхнім харчуванням.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.