PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Вівсяно-гарбузове печиво: рецепт від Марини Боржемської

02.11.2019

Марина Боржемська поділилася цікавим рецептом вівсяно-гарбузового печива у себе в telegram-каналі. Щоб їсти солодке і не гладшати – читайте рецепт в матеріалі та готуйте за ним печиво!

овсяно тыквенное печенье

Більше на тему: Що їсти перед тренуванням: поради від проекту «Зважені та щасливі»

Складові:

  • Гарбуз – 200 г
  • Борошно цільнозернове – 150 г
  • Пластівці вівсяні – 70 г
  • Мед – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – ​​70 мл
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

1. Гарбуз відварюємо.
2. На сухій сковороді прожарюємо пластівці 57 хвилин (помішувати).
3. З’єднуємо гарбуз із пластівцями і подрібнюємо блендером.
4. Додаємо мед, борошно, розпушувач, масло.
5. Замішуємо тісто і формуємо печиво.
6. Випікаємо на пергаменті 2030 хвилин при 180 градусах.

Більше на тему: Осінній раціон від дієтологів «Зважені та щасливі»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.