PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImJpZy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Сирні мафіни з гарбузом: рецепт від Світлани Фус

06.11.2019

Дієтолог проєкту «Зважені та щасливі»-9 Світлана Фус поділилася рецептом десерту, головною складовою якого є гарбуз. Сезонний осінній продукт ідеально підійде для збалансованого харчування. Рецепт сирних мафінів з гарбузом читайте в матеріалі.

маффины

Рецепт сирних мафінів з гарбузом

Складові:

  • Сир — 200 г
  • Яйце куряче — 2 шт.
  • Борошно пшеничне цільнозернове — 1.5 ст. л.
  • Сметана — 2 ст. л.
  • Ваніль — за смаком
  • Гарбуз у сирому вигляді — 150 г
  • Кориця — за смаком
  • Апельсинова цедра — 1 ст. л.
  • Мед — за смаком

Більше на тему: Дієтичні оладки з гарбуза і бананів: рецепт

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішати сир, яйця, апельсинову цедру, ваніль, корицю і сметану. Додати борошно і все добре перемішати.
  2. Гарбуз протерти через блендер, з’єднати його з сирною масою і знову добре перемішати.
  3. Сирно-гарбузову суміш розкласти по формах.
  4. Випікати за температури 165 градусів близько 15—20 хвилин до появи золотистої скоринки.
  5. Після приготування змастити мафіни медом.

Якщо у вас алергія на мед, можна використовувати розтоплений чорний шоколад. Зверху також можна прикрасити мигдальною або кокосовою стружкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.